Inga problem

I dagens Folkbladet är det en större artikel med rubriken ”Köpcentrum nobbar politiker”. De har undersökt hur gallerior och köpcentrum ser på partiernas närvaro med kampanjer inomhus, inte minst nu under det s.k. ”supervalåret”.

Att de politiska partierna står ute på torg och utanför gallerior, butiker och köpcentrum är tillåtet och inget kontroversiellt. Om partierna och de politiskt förtroendevalda får stå inomhus i galleriorna etc är däremot upp till respektive affärsidkare och fastighetsägare. De flesta tillåter inte att partierna står inomhus, vilket framgår av artikeln. För oss moderater är den inställningen inget som helst problem.

Nya Moderaterna har varit mycket aktiva under hela den här mandatperioden, såväl genom dörrknackning som genom att vara utanför butiker och köpcentrum och dela ut material. Vi brukar också meddela detta innan vi ska kampanja. Så att partierna generellt inte är välkomna inomhus i gallerior och köpcentrum är överhuvudtaget inget problem för vår del. Vi har kampanjat utanför butikerna såväl vår, sommar, höst som vinter. Och det kommer vi givetvis att fortsätta göra.

Det är viktigt att träffa väljare, oavsett det är valår eller ej.

En kommentar

  1. Åke Normark

    Man kan tro att kommunens beslutande har något reservhål fyllt med pengar någonstans, som gör att man kan gå fram med så felaktiga kostnadsberäkningar innan man satt igång kostandsslukande projekt för att sedan komma med verkliga siffror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.