Tillväxtdagarna i Umeå

Idag drar Swedbanks stora arrangemang ”Tillväxtdagarna 2014” igång och det är särskilt kul att det äger rum i Umeå .

Det är ett 50-tal programpunkter, med ett stort antal intressanta föreläsare. Ledande politiker, tunga näringslivsföreträdare, forskare mfl. Som uppmärksammas i dagens tidningar är det flera statsråd på besök: Annie Lööf, näringsminister, Erik Ullenhag, integrationsminister, Elisabeth Svantesson, arbetsmarknadsminister, Peter Norman, finansmarknadsminister och Stefan Attefall, civil- och bostadsminister. Dessutom har vi försvarsminister Karin Enström på besök i Umeå under dagen i annat sammanhang.

Allt som allt upplagt för en intressant dag. På återhörande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.