Ett enat och starkt M-lag!

Mgrupp2_DSC9349 kopia

Från moderat sida i Umeå, så fastställde vi vår laguppställning vid nomineringsstämman den 21 september förra året. En helt varvad lista som antogs i fullständig enighet bland ombuden. Det är den tredje nomineringsstämman i rad som vi lyckats vara helt eniga. Vi har lärt oss av historiens misstag. Vi jobbar som ett lag. Och en sak är säker: enighet ger styrka. På bilden ovan ser ni några av de moderata kandidaterna i kommande val.

Jag och övriga moderater ser fram emot den kommande valrörelsen och de debatter och diskussioner som väntar om Umeås framtid. En del av vårt uppdrag är att vara en politisk kraft som står upp för ett växande Umeå och ett bra liv för alla som lever här. Vi vill nu göra vårt bästa för att Umeå ska utvecklas på ett positivt sätt under kommande år. Umeå ska vara Norrlands självklara tillväxtmotor. Vi behöver mer av nästan allt när staden växer. Jobb, bostäder, kommunikationer, skolor, sjukvård men också butiker och andra serviceinrättningar. Bara så kan Umeå växa – med människors behov som utgångspunkt.

En kommentar

  1. lf

    Jag tycker ni ser ut som en liten rädd fårskock. Men naturligtvis kan det komma att ändras då ni sätter på er mustascher och sticker till dansbandsveckan i Malung.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.