Bra Holmlund, om hotet från de rödgröna partierna

Idag skriver Lennart Holmlund (S) om de mycket negativa konsekvenser som kommer att drabba landet och i synnerhet oss med långa avstånd i Norrland, om de rödgröna partierna får igenom kraven på bl.a. införande av flygskatt. Han nämner även det allvarliga om de rödgröna partierna får igenom kravet att helt stänga ned Bromma flygplats.

Det är ett stort hot mot tillväxten. Det drabbar jobben. Det drabbar vår nation. Det drabbar oss som bor i delar av landet där man är beroende av goda flygförbindelser.

Problemet för Holmlund är ju däremot att hans eget parti vill styra tillsammans med de oansvariga partier som driver införande av flygskatt m.m.

Så vill man vara på säkra sidan och ta ansvar för vårt land, så går det heller inte att rösta på socialdemokraterna. För S måste ju acceptera stora delar av de tokförslag som kommer från V, MP och ev FI. Då gäller det att rösta på något av Allianspartierna, och gärna förstås Nya Moderaterna istället!

Men bra Lennart Holmlund att du uppmärksammar vilka faror som finns med socialdemokraternas kompisar i svensk politik!

En kommentar

  1. Bob

    Förslagsvis kan regeringen se till att vi har transportalternativ som inte innebär stora långsiktiga miljökonsekvenser istället för att subventionera något så kortsiktigt som att bygga en pendelpolitik på flygtrafik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.