Något lugnare

…har det blivit på bloggen så här två veckor efter valet. Men det innebär inte att det är stiltje i övrigt. Sammanträden och möten rullar på som vanligt, och efter ett val blir det väldigt mycket internt arbete som skall göras. Både inom partiet och mellan andra partier. Diskussioner och överläggningar i stort som smått.

Förra veckan hade vi i alla fall konstituerande sammanträde med den nya moderata fullmäktigegruppen i Umeå, där jag omvaldes som gruppledare för en fjärde mandatperiod och Gunilla Berglund omvaldes som vice gruppledare.

Tidplanen framåt då? Det nyvalda kommunfullmäktige sammanträder den 27 oktober, och valfullmäktige äger rum den 24 november.

På återhörande!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.