Business Arena Umeå 2018

Idag är det dags för evenemanget Business Arena Umeå (ja, det startade förvisso redan igår kväll med en välkomstträff).

Mycket glädjande att detta stora och viktiga evenemang för fjärde gången arrangeras i Umeå! Business Arena är norra Europas ledande mötesplats för beslutsfattare i fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn. Det är fler än 1000 deltagare och investerare från hela landet. Sedan 2001 har det årligen genomförts i Stockholm. Därefter har det utökats till även genomföras i Göteborg, Malmö och till Almedalsveckan i Visby och i Umeå.

För Umeå är det ett utmärkt tillfälle att visa upp tillväxtmöjligheterna och knyta nya kontakter. Även om vi har en god tillväxttakt, så behöver vi fler som vill komma hit till vår region och investera. Det ger jobb, skatteintäkter och ännu bättre utvecklingsmöjligheter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.