170 dagar kvar till valet!

Idag är det 170 dagar kvar till valet. Det är hög tid för alla oss som vill se ett Alliansstyre i Umeå att öka takten – för det kommer att behövas. Moderaterna i Umeå är redo att spänna bågen ytterligare de kommande åren. Umeåborna behöver mer av nästan allt när staden växer. Jobb, bostäder, kommunikationer, skolor, sjukvård men också butiker och andra serviceinrättningar. Det förutsätter ett positivt företagsklimat.

Med en starkare och mer offensiv borgerlighet är möjligheterna för Umeå att utvecklas positivt så mycket större. Ett Umeå med en politik som värdesätter valfrihet, tillväxt, trygghet och företagande. Vi moderater kommer att göra vårt yttersta för att bidra till detta.

Mycket kan hända på dessa 170 dagar fram till valdagen den 9 september. Det är hög tid för en borgerlig offensiv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.