En vecka kvar tills vallokalerna stänger – rösta på moderaterna för ett fritt och säkert Europa!

Enligt rapporterna så är det hitttills en högre andel förtidsröstning än vid tidigare EU-val. Det är lovande. Det brukar vara en utmaning att få väljarna att prioritera EU-valet, men förhoppningsvis får vi ett högre valdeltagande i detta val.

Rösta på Moderaterna för ett fritt och säkert Europa!

En kommentar

  1. brorson

    Det förra S-kommunalrådet (som även är en f.d. socialdemokrat?) har skrivit på sin blogg ”Rösta inte för allt i världen på sverigedemokraterna…”. Han skriver dock inte vilket parti man ska rösta på, varför jag tolkar hans inlägg som en underförstådd uppmaning att rösta på Moderaterna. De argument, som han framför för att inte rösta på SD, är ju faktiskt argument för att rösta på M. Som tycker samma som Holmlund i just de frågorna.

    Jag tror dock att en del av Holmlunds kritik mot SD är s.k. halmgubbe-retorik, som har tillverkats i sossarnas egen trollfabrik. Under den hårt uppskruvade debatten om påstådda trollfabrfiker, har Kristersson agerat som den vuxne i rummet, som försökt återföra debatten till de viktiga uppgifter, som regeringen har att genomföra.

    Det är viktigt att regeringen kan fortsätta detta viktiga arbete, och det med stöd av SD, bl.a. bra initiativ av både M och L för att få bukt med den gränsöverskridande brottsligheten. Migrationspakten, som EU äntligen har lyckats komma överens om, till stor del tack vare Tomas Tobé, måste också genomföras. En regeringskris nu vore förödande.

    De, som försöker driva fram en regeringskris i Sverige nu, agerar ytterst ansvarslöst och visar definitivt inte prov på regeringsduglighet. Det är så illa ställt med oppositionen att inte ens den gamle S-stöten Lennart Homlund uppmanar väljarna att rösta på S.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.