MUF viktig motor för Moderaterna

Moderaterna i Västerbotten ökade medlemstalet under 2010 och är även fortsättningsvis största M-förbund i Norrland. Den här gången beror ökningen uteslutande på en ökning bland de yngre medlemmarna. MUF går starkt framåt i Västerbotten!

Den positiva utvecklingen på medlemssidan under föregående år bygger till största delen på ett välfungerande ungdomsförbund i länet. Tack vare intensivt och målvetmedvetet kampanjande bland ungdomarna så fortsätter MUF att utvecklas positivt och utgör nu 1/3 av den totala medlemskåren.

Detta kommer också tydligt till uttryck när uppdrag har fördelats efter valet. MUF spelar en central roll i partiets arbete och detta har gett resultat i uppdragsfördelningen. I Umeå, som är en av de "yngsta" städerna i landet beträffande medelålder så finns det sedan många år tillbaka ett mycket gott samarbete mellan den yngre och den äldre generationen.

Moderata Ungdomsförundet spelar en allt viktigare roll i vårt arbete. Det är positivt att ungdomarna tar plats!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Josef

    Muf växer här i Umeå för att pappas ungar flyttar hit från sthlm för att plugga. Men sen flyttar de ut igen eller så stannar de här och blir sossar i sinom tid när de växt upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.