SKL

Är nere på månadens sammanträdesdagar i Stockholm med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Åkte ned i går, då det var M-gruppmöte med beredningarnas företrädare och styrelsen. Därefter var det sedvanlig informationsträff för alla partier: Dels fristående utredaren Dan Andersson, dels information "Effektivare inköp i samverkan" från Thomas Idermark, VD för SKL Kommentus.

Nu väntar Alliansträff inför styrelsen och själva styrelsemötet drar igång 10.00. På dagordningen idag 25 punkter: bl.a. upphandlingsutredningens slutbetänkande, placeringspolicy för SKL, modernisering av statsstödsreglerna, frågan om ersättning för polisbevakning samt yttrande över pensionsutredningens betänkande "Åtgärder för ett längre arbetsliv". Och mycket annat :)

Full fart!

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>