Ulf Kristersson vann debatten, enligt tittarna

Nya Moderaternas foto.

Igår var det efterlängtad partiledardebatt på SVT2. Tyvärr har ju statsminister Stefan Löfven haft problem att hitta tid under våren för debatt med Kristersson, men nu var det dags. För egen del är man ju möjligen partisk, men tittarna i flera undersökningar ansåg efter debatten att Moderaternas partiledare Ulf Kristersson var bäst.

Mer om det går att läsa här:

Expressen 

Aftonbladet

En kommentar

  1. pelle

    ja tänk om s och m kunde komma på att samarbeta ,då skulle man slippa resterande kockar ,och det kanske är lika bra o börja nu ,för alliansen försvinner,centern far till s ,och miljöpartiet får fortsätta o sänka sverige ,då ingen av er samarbetar med sverigedemokraterna är det kört ,om inte ni tar av er ansvar kommer sverige köras i botten av miljöpartiet ,så låt skaka hand o ta ansvar ,inget är omöjligt se bara på donald trump då han fick kim i nordkorea o börja o samarbeta ,kan trump göra så han förtjänar fredspriset ,kan väll moderater o socialremokraterna skaka hand
    mvh pelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>