Konstfack…

Statligt finansierade Konstfack vill inte be om ursäkt för den senaste tiden skandaler. Konstfacks rektor anser inte att skolan har gjort något fel, varken när det gäller ’psykstudenten’ eller klottraren.

Det är beklämmande att man inte kan erkänna uppenbara fel. Eleven som klottrade i tunnelbanevagnen fick dessutom en magisterexamen på sitt ’arbete’.

Nåja, det om det. Iövrigt verkar det vara något allmänt fel på mobilsvaret idag. Man får avisering om nytt meddelande på mobilsvar, men när man sedan ringer upp så finns det inga nya meddelanden. Fler än jag har tydligen råkat ut för det idag också. Irriterande när tekniken inte funkar. Så om den som läser min blogg också är en av dem som lämnat meddelande idag – och undrar varför jag inte ringer upp – så har ni förklaringen här.

Nu iväg till sista mötet för dagen, och sedan dags att packa väskan för en resa till Rom.

3 kommentarer

  1. Siv

    Kulturkritik verkar vara en av Ågrens paradgrenar, minns hur påpassligt han kritiserade Okariz före operakissningen.

  2. Patrik L

    Du menar väl inte att du står bakom konstfack i detta fallet? Det är uppenbart en kriminell handling som utförts i båda fallen (psykpatienten och klottret). Konst skall inte följa mallar, konst ska många gånger vara utmanande men det finns ingenting som lyfter konstnären ovanför lagen och det ska därför aldrig accepteras eller förmildras. Brott är brott, skall så behandlas!

  3. Åsiktsmaskinen

    Om någon kastar in ett gäng tegelstenar genom vindrutan på Konstfacks-rektorns bil och filmar det hela, är det då skadegörelse eller konst?

    Om någon bränner upp entrén till Konstfack framför en kamera, är det då mordbrand eller konst?

    Om någon slår en elev på Konstfack och filmar det hela, är det då misshandel eller konst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.