27 dagar kvar

I helgen sparkade den moderata valrörelsen igång inför EU-valet som är om 27 dagar. Och även om valdagen är den 7 juni så går det att förtidsrösta från den 20 maj. Tiden går snabbt. På vår hemsida www.moderat.se går det att hitta all tänkbar information om partiets valrörelse – allt ifrån planerade aktiviteter till material att ladda ned för den som vill ut och kampanja. I veckan kommer vi också att få besök av någon av våra toppkandidater. Mer om det senare.

Morgonen börjar annars med den sedvanliga månadsträffen för Alliansen. Aktuell fråga är så klart arbetet med Umeå kommuns budget för 2009 – vi satt ju tre dagar förra veckan med kommunens budgetberedning (Kommunstyrelsens arbetsutskott) och nu fortsätter arbetet i partigrupperna. Det kommer bli fråga om kostnadsreduceringar – frågan är bara hur dessa ska fördelas mellan verksamheterna och hur partierna väljer att prioritera.

Ett besök i Lycksele ska också hinnas med under dagen, då vi har sammanträde med styrelsen för Blå Vägen-föreningen. Sedan avslutas kvällen med träff med den moderata kommungruppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.