Företagsbesök idag

Gårdagen var fylld med möten från morgon till kväll. Och mellan mötena hann jag vara med och ta första spadtaget i bygget av första etappen av ’Staden mellan broarna’. Skönt att det sakta börjar rulla på även där. Det finns många långbänkar i Umeå, men allteftersom börjar vi bocka av på listan. Bäst är att vägpaketet och ringleden äntligen kommit till beslut.

Den lilla ’lediga’ tid som finns på morgon och kväll går nu annars åt till förberedelser inför olika aktiviteter i samband med EU-valskampanjen. Idag får vi besök av riksdagsledamot Hans Wallmark, tillika en av toppkandidaterna för partiet på EU-valsedeln. Wallmark är numera bosatt i Skåne men har en gedigen norrländsk bakgrund. Och senare i veckan får vi besök av Anna Ibrisagic, Luleå, som står på andra plats på valsedeln. Full fart, alltså.

Strax bär det av till stadshuset för att bereda alla ärenden till nästa veckas sammanträden. Därefter är det dags för företagsbesök under större delen av dagen. Detta som ett led i att lyssna på företagares synpunkter på vad som kan förbättras i Umeå när det gäller det lokala företagsklimatet – vad kan kommunen göra bättre än idag och vad ska kommunen inte syssla med överhuvudtaget.

På återhörande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.