Sahlin vill höja skatten för ALLA

Gårdagens partiledardebatt bekräftade bilden av en enad Allians och en splittrad opposition, även om den sistnämnda nu lyckades klämma fram ett besked i alla fall – det blir höjda skatter om s, v och mp får bestämma. Däremot är de oense om vilka som ska få höjd skatt och de kunde inte säga hur mycket som skatten skulle höjas med. Blir det som Mona Sahlin utlovade, att alla ska få höjd skatt? Frågetecknen kvarstår.

I helgen deltog jag i stafettcykling på torget, för att uppmärksamma den dåliga luftmiljön i Umeå och vad vi själva kan göra för att förbättra situationen. Mer gång och cykel, mindre bil. Hann också med att promenera tillsammans med Aschberg och Fylking från Teg till Rådhustorget för att stötta den pågående kampanjen apropå prostatacancer. Kul att så många var på torget!

Nu är det dags strax dags för telefonkonferens med styrelsen för Föreningen Internationella Blå Vägen.

På återhörande!

En kommentar

  1. Manne 60

    Det är på sin plats att alliansen och Moderaterna förklarar på ett enkelt sätt att de förändringar som görs i vårt land just nu är nödvändiga för att vi inte skulle gå in i ett totalt socialistiskt samhällssystem.
    Ändringarna är bra och nödvändiga för att närma folket till de styrande.
    Det höll på att bli ett allt för byråkratiskt styre i vårt land före Alliansen tog över. Bra att vi vanliga får större utrymme och bestämma över våra egna liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.