Inställda flyg

Skulle ha åkt ned tidigare på morgonen till Stockholm, för möten med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Flyget är dock inställt, och det är oklart hur det blir kommande dagar. Så därför blir det nog inget SKL för mig denna månad.

Jaja, det är ingen brist på arbetsupgifter iövrigt.

Konstaterar efter gårdagens sammanträden att det fortfarande råder brist på attraktiva tomter i kommunen för nyetableringar av företag. Vi har flera som står på kö och knackar på, men det är en skriande brist på lämplig mark – inte minst på Ersboda där många vill etabera sig.

Vi är flera som krävt att man ska öppna upp större ytor för handel, inte minst på och i anslutning till Ersboda. Nu är det hög tid att socialdemokraterna tar till sig av synpunkterna.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.