SKL-kongress

I Stockholm skiner solen idag. Strax inleds valkongressen för Sveriges Kommuner och Landsting, med ett inledningsanförande av ordföranden Anders Knape. Senare under dagen kommer vi också bl.a. att få lyssna till finansminister Anders Borg.

Valen sker sedan under eftermiddagen.

Ser på vk.se att vänsterpartiets Tamara Spiric, som tillsammans med socialdemokraterna styr Umeå, fortsätter med sina angrepp på Balticgruppen. Det är bara att beklaga att Umeå nu har ett företagarfientligt parti som sitter med och styr.

Vi behöver nämligen investeringsvilliga företagare. Vi behöver entreprenörer som vill vara med och utveckla vår stad. Men tydligen passar såna inte in i Vänsterpartiets Umeå. Den retorik vi hörde från vänsterföreträdarna i fullmäktige i måndags var ju förövrigt som att kastas 40 år tillbaka i tiden. Hur länge ska socialdemokraternas samstyre med vänstern bestå? Som jag varnade för redan i höstas, så är det inte bra för Umeå.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.