På en buss nära dig :)

 

Just nu rullar det runt lokalbussar i Umeå med bussreklam, där vi uppmanar umeborna att bli medlem i nya moderaterna. Moderaterna i Umeå ökar nämligen takten för att värva nya medlemmar. Detta gör vi på olika sätt, och ett av dem är att via reklam sprida budskapet.

På just den här reklamen är det jag och vår justitieminister Beatrice Ask som syns. På andra bussar är det andra bekanta ansikten. Både på rikspolitiker och Umeå-politiker.

Vi jobbar för att bli ännu fler medlemmar i såväl Umeå som länet, och vi vill också bereda plats för ännu fler kandidater på våra valsedlar inför valet 2014.

Är du intresserad av politik och delar moderaternas värderingar? Vill du kanske stå med på någon av våra valsedlar i länet inför valet till kommun, landsting eller riksdag år 2014? Då är ett första steg att bli medlem.

Instruktioner om hur du går tillväga för att bli medlem hittar du HÄR!

 

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. lf

    Menar ni på allvar att ni rullar runt i Umeå.Ni har ju en förlegat politik.Sist var det ju skolpolitiken som har misslyckats.Arbetsmarknadspolitiken har ju tidigare misslyckats.Menar ni på allvar att ni åker runt i Umeå och pläderar för en misslyckad politik?
    Jag har då aldrig hört på maken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.