Tempot ökar

http://www.vk.se/1112579/agren-m-och-lindberg-s-i-debatt-pa-pub

Förra veckan deltog jag i en politisk debatt på Allstar, arrangerad av VK, med socialdemokraternas toppkandidat inför valet i Umeå, Hans Lindberg. Lägger upp länken ovan för er som ev inte har haft möjlighet att titta tidigare. Ett bra initativ av VK, som jag hoppas kommer att fullföljas även fortsättningsvis. Det lockade oväntat stor publik vilket var mycket glädjande.

Det märks att vi är inne i ett valår och tempot ökar på alla fronter. Samma kväll var det kulturdebatt på Folkets Hus mellan partierna, och att döma av olika inbjudningar så kommer det öka ytterligare. Trevligt!

Noterade att Vänsterpartiets en månad gamla protokollsanteckning blev nyhet i dagens VK. För alla oss övriga partier var deras agerande på kommunstyrelsen märkligt. Jag har inte hört någon från V klaga på processen innan dess, och den har hållit på under hela hösten 2013. Att Holmlund och jag, som ordförande och vice ordförande i kommunstyrelsen, varit de politiska företrädarna i rekryteringsgruppen är ju ingen nyhet. Så jag tolkar V:s agerande mest som att de vill få lite uppmärksamhet under valåret. Och tydligen vill de markera distans till sina koalitionsvänner inom Socialdemokraterna.

Nu väntar möte med Alliansen i Umeå. Vi hörs!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.