Anmäl dig till Cykelkampen!

Cykel

Den årliga tävlingen mellan Europas städer har dragit igång. Förutom att det är bra för miljön att välja cykel som färdmedel, så är det också bra för hälsan att röra på sig. Förhoppningsvis ska Umeå lyckas bra i den pågående tävlingen. Så anmäl dig du också!

Bifogar nedan information från Umeå kommuns hemsida om hur du går tillväga:

 

Anmäl dig till Cykelkampen 2015

Nu gäller det! Kan Umeå cykla längst av Europas städer? I fjol kom vi först i Sverige och på sjätte plats i Europa. Hjälp Umeå att vinna genom att registrera dina cykelresor 1–31 maj. Det är enkelt och kostnadsfritt.

Du kan anmäla dig till tävlingen under hela maj och efterregistrera dina cykelresor som du har genomfört 1-31 maj.

Alla vardagsresor med cykel räknas, till exempel till jobbet, skolan, kompisarna, och affären. Sportaktiviteter på cykel räknas inte. Nytt för i år är att arbetsplatser, skolor och föreningar kan bilda lag i Umeås lag.

Du som deltar har chans att vinna fina priser

Den tjej/kvinna respektive kille/man som cyklar längst vinner cykelutrustning för 1 000 kronor vardera på sportbutik. Det lag i Umeås lag som cyklar längst (i genomsnitt per person) vinner 1 500 kronor (efter vinstskatt) för ett restaurangbesök. Vinsten utbetalas till lagledaren, det vill säga den som har anmält laget. Alla som har registrerat cykelresor deltar i utlottningen av cykeltillbehör.

Ju fler vi är desto större chans har vi att vinna. Så rulla fram cykeln, spänn fast hjälmen och anmäl dig redan i dag!

Det är enkelt att delta

  1. Anmäl dig till Cykelkampen (Europeisk webbplats för tävlingen)
  2. Välj Umeå som lag, det är viktigt. Om din arbetsplats/skola/förening anmält ett lag kan du även välja att delta i det.
  3. Ladda hem appen Cycling365 och logga in med dina uppgifter om du har en smarttelefon. Registrera dina cykelresor i appen.
  4. Om du inte har en smarttelefon kan du också efterregistrera dina resor manuellt eller ladda upp en fil från Endomondos app i ditt konto på europeiska inloggningssidan. Läs mer under Registrera dina resor i vänstermenyn.
  5. Tipsa gärna vänner och sprid dina cyklade sträckor i sociala medier.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.