Blandad kompott denna vecka

IMG_6142

Det är ju inte alltid man hinner blogga om allt som händer under veckorna, snarast är det väl så att man får vara glad om man hinner ge vissa ögonblicksbilder av aktuella frågor som debatteras. Tempot är högt inom politiken. Därför tänkte jag bara som hastigast lägga upp några bilder här från den senaste veckan. Bilden ovan är från ett seminarium som arrangerades av Svenskt Näringsliv på Rex i tisdags. Frågor om arbetsmarknad, företagsklimat, kompetensförsörjning var på tapeten.

 

IMG_6144

I onsdags träffade jag, Hans Lindberg och vår stadsdirektör Jonas Jonsson bl.a. den finska ambassadören i Sverige (tvåa från vänster på bild) och huvudfokus var såklart Kvarkentrafiken. Det har kommit många negativa signaler under veckan, men än är matchen inte över.

IMG_6153

I torsdags var det Morgonpasset på Äpplet, Folkets Hus. Välbesökt. Vi fick lyssna till Mona Edström-Frohm om de satsningar som görs på Volvo Lastvagnar i Umeå. De är på hugget!

IMG_6185

Avslutningsvis en bild från idag, lördag, när jag och hustrun passade på att gå ett varv i centrum. En av årets höjdpunkter är ju Umeåmästerskapen i snöskulptur – detta år var inget undantag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.