EU-valet närmar sig!

Idag är det 111 dagar kvar till EU-valet. Söndagen den 26 maj går invånarna till valurnorna. Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson och Moderaternas förstanamn på EU-valsedeln talade på måndagens inför lokala företrädare vid en lunch på Rex i Umeå om den stundande valrörelsen. Tre tydliga områden var i fokus: migrationen, brottsbekämpning och klimatet.

Efter allt fokus på den utdragna och kaotiska regeringsbildningen, så är det nu hög tid att lyfta upp de viktiga EU-frågorna i den allmänna debatten.

Den 26 maj har du möjlighet att göra din röst hörd och rösta på Moderaterna! Ett garanterat borgerligt parti.

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Jag tänker kanske rösta på Sara Skyttdal i EU-valet. ”Champagne-Sara” är en av landets fräsigaste politiker. Moderaterna gör så underliga nomineringar. Möjligen har jag sett vissa förklaringar betr. att Corazza-Bildt inte fick fortsätta. Men det är obegripligt att Christopher Fjellner inte får fortsätta. Han har kämpat för snuset och även i övrigt varit bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.