Uppskattat möte med Strömmer i Nordmaling!

Igår kväll gästades Moderaterna i Nordmaling av vår partisekreterare Gunnar Strömmer. Temat för mötet var ”Lag och ordning”. Mycket trevligt och god stämning!

Enligt den Nationella trygghetsundersökningen som görs varje år uppger 28 procent av befolkningen 2019 att de känner sig mycket eller ganska otrygga, eller att på grund av otrygghet undviker att gå ut ensamma under sena kvällar i sitt bostadsområde.

Tryggheten måste öka i samhället. Vi behöver fler poliser, mer resurser till hela rättskedjan, hårdare straff, men också arbeta mer med förebyggande åtgärder. Moderaterna har den bästa politiken för att stärka tryggheten. Vi satsar de resurser som krävs för att nå målet om 10 000 fler polisanställda till 2024. Moderaterna föreslår också 3000 kr mer i lön varje månad för poliser, en betald och reformerad polisutbildning, mer kameraövervakning och att slopa dagens form av mängdrabatt för de som döms för flera brott samtidigt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.