Först var det Iraks försvarsminister. Nu en regeringstopp i Afghanistan(!). Stoppa bidragsfusket med svenska skattepengar!


Stoppa bidragsfusket. Det behövs en ny folkräkning i Sverige. Minns du att Iraks försvarsminister gick på svenska bidrag? Nu har det hänt igen: idag avslöjas att Afghanistans presidents chefsrådgivare plockat ut svensk föräldrapenning de senaste åren.

Fusket med de svenska bidragen måste stoppas – nu!

2 kommentarer

  1. Brorson

    IS-krigare har fått studiemedel från svenska staten (CSN) för studier vid utländska universitet i bl.a. Saudiarabien. Om det rör studier, som inte finns vid svenska universitet, så beror det sannolikt på att religiösa yrkesutbildningar, såsom präst i Svenska kyrkan, inte ges inom det allmänna utbildningssystemet i Sverige. Man kan däremot läsa relevanta delar av sharia-lagarna inom ämnet internationell rätt i Sverige.

    Svenska staten har alltså genom vårt generösa studiemedelssystem finansierat uppbyggnaden den av den rättsordning, grundad på len extrem tolkning av sharia, som IS har infört i de delar av Syrien och Irak, som har kontrollerats av terror-sekten. Det handlar om 41 återvändande IS-krigare, som inte har betalat tillbaka studielånen från CSN.

    Totalt handlar det om ett hundratal studenter vid arabiska universitet som inte har betalat tillbaka sina studielån från svenska staten. Förutom IS-krigarna handlar det om andra personer med en extrem tolkning av islam, men inte förespråkar våld som ett förstahandsval för att nå sina politiska syften.

    De av dig nämnda toppolitikerna i Irak och Afghanistan, som fortfarande är folkbokförda i Sverige och lyfter svenska bidrag är naturligtvis bara toppen på ett isberg, eftersom de är kända personer i sina hemländer. Vi har problem både med personer som vistas illegalt i Sverige, och personer som inte vistas i Sverige, trots att de tydligen har rätt att göra det och har underlåtit att meddela att de har lämnat landet.

    Brevbärare har vittnat om sexton vuxna män, som är folkbokförda i samma ett i Bagarmossen, men brevbärarna har ju tystnadsplikt och får inte avslöja vilka dessa är. Snyltgäster på de svenska bidragssystemen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.