Ännu ett bestialiskt terrordåd i Frankrike

Frankrike. Vi har idag nåtts av den fruktansvärda nyheten om ännu ett bestialiskt terrordåd. I en kyrka.

Stå upp för Frankrike, för yttrandefrihet, för demokrati – och bekämpa frihetens fiender!

En kommentar

  1. Brorson

    Varför skriver du inte att det senaste attentatet i Frankrike var ett angrepp mot kristendomen och religionsfriheten, mot religionsfriheten för kristna, för deras rätt att utöva sin tro? Såvitt känt hade ingen av dessa tre gjort något yttrande mot islam och dess profet. Varför skriver du bara att yttrandefriheten måste försvaras, men inte att religionsfriheten måste försvaras? För övrigt anser jag att det är fel att skända en annan religions profet. Men inte heller det hade dessa tre gjort.

    Varför blanda bort korten? Hörde du vad den franska ambassadören sa om mordet på läraren? Att mordet inte handlade om islam och hädelse, att även sådana påståenden är att blanda bort korten. I det fallet var det ett angrepp på yttrandefriheten. Eller mer exakt: en diskussion om yttrandefrihetens gränser. I det senaste fallet ett angrepp på religionsfriheten. Får man inte säga det i det avkristnade Sverige? Ställer även Moderaterna upp på Stalins definition av religionsfrihet, att religionen är en privatsak?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.