Moderaterna får sitt starkaste stöd sedan valet 2018!

 

I dagens Aftonbladet publicerades en ny mätning, där Moderaterna nästan är ikapp Socialdemokraterna som största parti i svensk politik. Ja, det är bara en mätning och det är långt kvar till valet.

Men trenden är tydlig: Moderaterna är det parti som ökat mest det senaste året. Vi har haft en stadigt uppåtgående trend i snart tolv månader.

Välkommen att bli en del i detta arbete. Visa ditt stöd för ett garanterat borgerligt parti.

Bli medlem i Moderaterna!

Swisha: 100 kronor till 123 336 00 70, uppge namn och personnummer. Eller gå in på moderaterna.se och följ anvisningarna.

En kommentar

  1. Stefan

    Kan den framgången bero på att ni tystar meningsmotståndare och att ni på det sättet framstår som bättre än vad ni egentligen är? Tysta kritiken!? Så verkar ju vara fallet eftersom det inte verkar vara tillåtet att kritisera er. I alla fall inte i er facebookgrupp ”moderaterna i Västerbotten”.
    Jag är nämligen blockad från att kommentera i den gruppen. Detta efter att ha skrivit inlägg som varit starkt kritiska och ifrågasättande gentemot er och er politik. Tål inte ert parti kritik? Accepterar ni enbart inlägg som stryker medhårs?
    Anser ni att det är värdigt ett parti som vill framstå som demokratiskt och statsbärande att agera på det viset? Är detta vanligt hos er? Är det något som partiet står bakom eller är det fritt fram för Anton Bergström att agera utifrån vad han personligen klarar av? Det blir inte mindre märkligt när man flera gånger sett honom vara mer eller mindre oförskämd mot de som inte håller med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.