Tomma tunnor skramlar mest

Socialdemokraternas höga tonläge i den politiska debatten ska nog ses mot bakgrund av att de misslyckas i grunden på område efter område. Då gäller det att skifta fokus.

Socialdemokraterna har misslyckats med:

– migrationen

– arbetslösheten

– ekonomin

– integrationen

– gängkriminaliteten

– hanteringen av Coronapandemin

– klimatpolitiken

– energipolitiken

etc.

Självklart vill de inte diskutera sakpolitik. För då tvingas de ju diskutera deras långa rad av misslyckanden. Då är det enklare att höja tonläget och undvika att diskutera sakpolitiska frågor och de problem som Sverige faktiskt har.

Tomma tunnor skramlar mest!

Sverige behöver en ny regering.

 

3 kommentarer

  1. Brorson

    När jag hörde försvarsministerns teatraliska (spelande?)känsloutbrott tänkte jag att det är en jäkla tur för grannländerna, och särskilt Ryssland. att Sverige inte har kärnvapen.

    Och om det bland svenska politiker finns en gris, som måste tämjas, så kanske den grisen finns i det gröna stallet.

    Jag tänker då på Per Bolunds (mp) uttalande i juni att den svenska coronastrategin inte alls hade misslyckats, eftersom den aldrig hade varit att rädda liv. utan att rädda sjukvården genom ”flattern the curve”. Vilket inte heller det hade lyckats, med tanke på alla inställda operationer.

    Gris-jämförelsen ’är också tillämplig på regeringens energipolitik, eftesom vindkraftexploatörerna tillåts böka runt i den svenska naturmiljön på samma sätt som en flock vildsvin på en släåttering. Påhekade av de ”gröna” partierna, c och mp..
    .

  2. Ove

    Typiskt socialdemokrater. Min erfarenhet från politiken är att dom går till personangrepp när dom känner sig underlägsna. Men dom är duktiga att dömma andra. Socialist, nej tack.

  3. Brorson

    I SVT:s 30 min den 10 febuari med minister Anders Ygeman, s, försökte även denne påskina att en röst på M eller KD kommer att vara en röst på Adolf Hitler i modern tappning. Detta verkar vara en samordnad taktik från någon tankesmedja, som har anlitats av regeringen för att denna ska vinna nästa val. Risken för S är uppenbar att det blir som SVT:s kommentator Mats Knutsson sa, sedan försvarsministern använt samma ammunition direkt mot mot SD: att SD gynnas. Annars finns väl ingenting att säga om att sossarna försvarar sitt maktinnehav.

    Det anmärkningsvärda är att tokliberalen Mats Nilsson angriper sin egen partiledare med samma fulargument, som S-ministrarna använder sig av mot SD. Har Mats Nilsson betalt, och i så fall av vem, för att förvisa L ut ur Sveriges riksdag?

    Ingen stödjer väl ett parti, vars partiledare av ren dumhet stödjer nazi-kollaboratörer, som av rent maktbegär försöker sätta en diktator, som de sedan inte kan kontrollera, på Sveriges tron?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.