Moderaterna har bäst miljö- och klimatpolitik, enligt svenska folket!

Moderaterna har bäst miljö- och klimatpolitik enligt svenska folket. Det visar en färsk opinionsmätning från Demoskop.

Vi moderater gör skillnad på riktigt:

✅ Effektiva klimatsatsningar istället för symbolpolitik

✅ Rena hav och mindre nedskräpning

✅ Ren el istället för smutsig

 

Klimatfrågan är för viktig för att lämnas till Miljöpartiet och andra aktivister på vänsterkanten.

Moderaterna – en grön höger. Med politik som fokuserar på resultat istället för symbolpolitik.

En kommentar

  1. Brorson

    Att Moderaterna har den bästa miljö- och klimatpolitiken säger egentligen ingenting, eftersom Mp under de 40 år som partiet har funnits har gått från att vara miljöns försvarare till att bli miljöns förstörare och har fått med sig S, V och C på sin enorma naturförstörelse till nästan ingen nytta alls.

    Att denna naturförstörelse – och kapitalförstörelse – inte skulle få förödande konsekvenser för miljö och klimat och våra barns välstånd vore naivt att tro. Det behövs ett folkligt raseri mot Mp, som har svikit alla ideal, som, som partiet bildades för att driva. Allting som Mp då beskyllde M för driver Mp sjålva idag m en hundra gånger värre. Fanns en sällsynt hackspettart, där en motorväg skulle dras fram, skulle motorvägen stoppas. Idag står Mp bakom den värsta fågeldöden någonsin. Ren giljotinering.

    Det var bara ett exempel. Även debattmiljön har Mp förpestat.Det är så bråttom med allting som ska byggas, så att man hoppar över miljökonsekvensanalyserna. Det råder inget tvivel om att mänsklig verksamhet påverkar klimatet lokalt, och har gjort så sedan yngre stenålder för flera tusen år sedan. Frågan är om dessa lokala påverkningar uppväger varandra, så att medeltalet globalt inte påverkas nämnvärt, eller verkar i samma riktning, så att det globala klimatet i medeltalet påverkas åt fel håll

    Till detta kommer påverkan av solvinden och energier från yttre rymden, som varit på väg under miljoner eller miljarder ljusår. Mot detta kan vi göra ingenting, utom att anpassa oss, men Mp har valt att i stället starta krig mot själva naturen, som ska knäckas, krossas och besegras. Allt för att passa Mp-väljarnas förment klimatsmarta livsstil på Södermalm i Stockholm.

    När Mp var nytt framhölls tvärtom det traditionella livet på landet som lösningen. Men där fanns inte Mp-välarna, varför kp kappvändarna i Mp drev fram en ökad koncentration och infltytning till storstäderna Nu, när alla som kan, uppmanas att arbeta hemifrån, och alltfler storstadsbor upptäcker att ”hemma” kan vara på landsbygden och i orrlands inland, så att de kan ta en skidtur under lunchrasten, driver Mp på för att göra et maximalt oattraktivt att bo där. Glesbygdsbefolkningen ska fråntas alla möjligheter till inflytande över sin egen livsmiljö.

    Per Bolund, Mp , kräver att det kommunala vetot mot ny vindkraft avskaffas, när det borde stärkas. Utländska storkapitalister inbjuds till att förstöra svensk natur. M har inte behövt röra ett finger för att bli det parti, som har den bästa miljöpolitiken. Enda hotet mot förstaplatsen kommer från KD. L, som var ett tydligt känkraftvänligt parti under Jan Björklunds tid som partiledare, har grottat ner sig i interna motsätnningar ocj förmår inte ta ledningen i debatten.

    Se bara hur inbördeskriget i L rasar på Vi-bloggarna. När gruppledaren Peder Westerberg skrivit at ´t partiledaren Nyamko Sabuni har varit extremt tydlig om någonting, svarar Mats Nilsson ,L att hon har varit extremt otydlig.Det är ingen konst att vara bäst, när man saknar konkurrens. Jag hoppas och tror att M ska bli ännu bättre. Partiet är i vart fall på rätt väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.