Stefan Löfven har sämre facit än någon annan statsminister i modern tid

Varför är Stefan Löfven så desperat? Vad är det han vill flytta fokus från?

Stefan Löfven har sämre facit än någon statsminister i modern tid:

– Sverigerekord i antal skjutningar (+ 50 procent sedan han tillträdde)
– Sverigerekord i risk för rån och sexualbrott (+ 100 procent)
– Sverigerekord i antal långtidsarbetslösa (180 000 och växande)
– EU-rekord i arbetslöshet (sämst utveckling inom EU sedan Löfven tillträdde)
– Sverigerekord i brustna klimatmål (inte ett enda uppnås bortom 2020)

Socialdemokraterna vill inte prata om sakfrågor. Men det tänker vi.

Valet 2022 ska handla om hur vi kan lösa Sveriges stora problem, så att vi därefter kan ta fasta på vårt lands alla möjligheter.

3 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Ja, Löfvén har på många sätt varit bedrövlig; ”Vi säg det inte komma”, eller (i sb m Vetlandadådet) ”Det har ingenting med invandring att göra”!
    Men Löfvén var lite bättre när han förklarade i TV, att utan EUs gemensamma upphandling hade Sverige fått dyrare, sämre och utan samma kontroll av vaccinen. England började vaccinera med Astra Zeneca utan noggrann kontroll. Israel blev tvungna att rapportera till företagen om varje person på ett sätt som är otänkbart för Sverige och EU att gå med på. Det var i ”30 Minuter”. Sämre blev han igen, när han började anklaga högeroppositionen för att vara ”odemokratisk”. Dock imponerar inte Ågrens partikamrater i Sthlm när de ger socialbidrag till dem som gömmer sig undan utvisning. Inte ens Ågrens partikamrater på riksnivå imponerar, när de föreslår lagstiftning om munskydd med polisövervakning och böter. Ännu värre blir det när de föreslog, att ordningsvakter ska få bötfälla den som slänger skräp på gatan. Oavsett att man inte ska skräpa ner, så ska vi inte ens i moderat regi ha poliser – eller några sorts halvpoliser – som jagar vanliga svenska människor. Jag skulle förresten vilja se en sådan ordningsvakt bötfälla den som slänger skräp i ett utsatt område (dit inte ens riktig polis vågar sig). Jag glömmer ännu inte att det var Moderaterna (Reinfeldt) som införde den världsunika 0,2-lagen för (de flesta) fritidsbåtar. Sedan gav han KBV hundratals nya miljarder! Samtidigt svek han din egen regeringsförklaring, när han vägrade ge statsgarantier till att Sverige sökte vinter-OS och en del andra internationella mästerskap.

  2. Magnus

    Jag har alltid varit sosse men nu ger jag upp! Ni har min röst i nästa val oavsett samarbetspartner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.