Sverige har sämst utveckling inom EU beträffande arbetslösheten

Istället för lägst arbetslöshet i EU, som Stefan Löfven lovade, så har Sverige femte högsta arbetslösheten. Nu behövs en ny – borgerlig – regering som inför bidragstak och sänker skatten på arbete!

Valet 2022 ska handla om hur vi kan lösa Sveriges stora problem, så att vi därefter kan ta fasta på vårt lands alla möjligheter.

540 dagar kvar till valdagen!

En kommentar

  1. Jörgen K

    Betänker man på hur Vi i Sverige fokuserat och skrämt folk genom, än det ena efter det andra ångestladdade scenarion är det inte undra på att det ser ut som det gör. Det upplevs som vi är världsetta att skapa pessimism och psykisk oreda, inte bara bland unga utan även i resten av befolkningen.

    Att vi sedan kristallklart börjar se effekterna av långvarig företagarfientlig politik där resultatet blivit en uppgivenhet att ens vilja försöka driva i egen regi, än mindre skapa något som kan ge möjlighet till anställda i framtiden.

    Lägger man dit regleringsbreven till både Post och TeleStyrelsen och FinansInspektionen där man lagt en våt illaluktande filt över glesbygden. Här är bankväsendet undantaget och täckningskartorna över kommunikationerna mera svart än fungerande. Effekterna av trafikverkets abnorma förståelse för vägunderhåll kan inte sluta i annat än katastrof. Får man den befängda tanken på att titta på hur Miljöpartiet beter sig så har man nog fått in sista spiken i kistan…..

    Vi har påbörjat nådens år 2021 och inget har vi lärt oss om att skapa hopp och framtidstro, det är inte bara ungarna som behöver det utan även vi gamla uschlingar med.

    Men visst är det bra märkligt att det skötts så otroligt illa och så många som drabbas, (S) gick till val 2014 och Stefan Löfven lovade att ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020. Från 2014 till 2020 så av 28 länder har 27 sänkt sin arbetslöshet, Sverige är det enda landet i EU som arbetslösheten ökar och ökar radikalt.

    När Löfven blev partiledare lovade han att han alltid skulle sätta jobben först. Det löftet är bröts samma dag som han tillträdde. Långvarig aktiv företagsfientlig politik kan inte ge annat resultat än vad vi konstaterar nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.