Stoppa återinförandet av fastighetsskatten – skriv under uppropet du med!

Nu förespråkar alltfler inom Socialdemokraterna en återinförd fastighetsskatt. Miljöpartiet och Vänsterpartiet vill sedan tidigare återinföra fastighetsskatten. Det finns nio olika förslag från utredningar och politiska partier på ett återinförande. Dessutom föreslås att bostadsrätter ska inkluderas.

En återinförd fastighetsskatt kommer att leda till att människor som saknar tillräckliga inkomster för att betala skatten kommer att tvingas flytta ifrån sina hem. Ett hem som man dessutom redan har betalat för med hårt beskattade pengar.

Många umeåbor skulle drabbas hårt av detta.

Räkna ut din fastighetsskatt på www.stoppafastighetsskatten.se och skriv under uppropet du med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.