Till dig som brukar rösta på Socialdemokraterna

Idag kunde läsarna hitta denna fina annons på temat ”Låna ut din röst” i DN, SVD och GP.

Annonsen är riktad till dem som brukar rösta på (S).

I annonsen finns flera ledande tidigare socialdemokrater, däribland Umeås Christer Lindvall, som har bytt från Socialdemokraterna till Moderaterna.

Ställ dig själv frågan:

Har Sverige råd med fyra år till av Socialdemokraternas återkommande misslyckanden? Har du? Om svaret blir nej, låna ut din röst till Moderaterna så får vi ordning på Sverige tillsammans.

2 kommentarer

  1. Couer-de-Leon

    Mot bakgrund av er senaste sejour i regeringsställning ska väl frågan snarare vara om Sverige har råd med en ny, moderatledd regering som tvingas söka stöd, och därmed också göra eftergifter för en nationalistisk och främlingsfientlig politik; från SD?
    Sedan är det talande att ingen moderat vågar stå för det faktum, att den borgerliga riksdagsmajoriteten gång på gång har röstat ner och stoppat alla förslag till förbättringar för pensionärer, sjuka, arbetslösa och andra låginkomsttagare som S-regeringen lagt fram.
    Något annat som är väldigt talande är, att ni beskyller S-regeringen för alla följder som blivit av er utförsäljnings- och privatiseringspolitik, oavsett om det gäller skolan, sjukvården, barn- och äldreomsorgen, polisen, försvaret eller infrastrukturen..
    Varför vågar ni inte stå för vad ni gjort?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.