Ulf Kristersson besöker Umeå idag!

Idag får vi besök av vår partiledare Ulf Kristersson. Jag kommer att följa med under dagen, och på programmet står bl.a. besök hos SCA Obbola AB och Ume Assistace AB.

Senare ikväll har vi offentligt möte på Rex, med insläpp från kl. 18.00. Själva mötet börjar kl. 18.30.

Välkomna till Rex!

 

 

3 kommentarer

  1. Stefan

    Ja, jag vill verkligen få ordning på Sverige. Vilket innebär att Kristersson och moderaterna ska hållas så långt borta från makten som möjligt.
    Vinstjakten inom välfärden måste stoppas. Annars blir klassklyftorna större och utslagningen ökar.
    Kriminaliteten på sikt påverkas INTE i positiv riktning av högre straff. Största fokus måste läggas på det förebyggande arbetet. Kraftigt utökad resurser till skola, fritidsverksamhet och familjevård.
    Eventuella subventioner ska riktas till de som behöver stöd och inte till dem som lever i överflöd.
    Alltså krävs en politik som går rakt emot den moderata.

    • Drutten

      Förebyggande åtgärder är bra. Sen ska de redan etablerade brottslingarna där förbättring icke kan skönjas i framtid ha betydligt hårdare straff än idag. Dessa individer ska icke gå lösa eller hur Stefan. Men absolut de förebyggande och av samhället uppsökande verksamhet mot de i riskzon ska ske mycket mer än idag och tidigare. När ett barn är i riskzon ska en familj icke kunna neka och motsätta sig åtgärder eller att delta utbildande familjevett och etikett.

    • Drutten

      Håller inte med dig Stefan om att om en motsatt M politik i frågan är svaret. S med stödpartier har ju misslyckats vad gäller bekämpa kriminaliteten i landet. Man har haft 8 år på sig och inte åstadkommit mycket mer än snack. Dags att folket ger andra sidan en chans så får vi se om det bara är snack där med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.