Välbesökt möte med Ulf Kristersson på Rex!

Det blev succé när Moderaternas partiledare Ulf Kristersson besökte Umeå! Det blev nämligen mer än fullsatt när vi hade offentligt möte på Rex igårkväll – många frågor från publiken och bra svar. Vi som representerar Moderaterna i Umeå och Västerbotten är mycket glada över att Ulf valde att inleda den intensivare delen av valrörelsen med ett besök hos oss. 40 dagar kvar till valdagen och maktskifte!

2 kommentarer

  1. caanita

    Trevligt att besöka ett politiskt möte där en partiföreträdare framförde sitt eget partiets åsikter och ställningstaganden i stället för att bara prata illa och kritisera sina politiska motståndare.
    All heder!

  2. Ann-Kristin H

    Kommer du att stoppa annonserna om att vi riskerar fastighetsskatt?
    Var har ni hittat uppgiften om att det är på gång? Läser detta i en debattartikel undertecknad av bl a finansministern
    ”På Socialdemokraternas kongress i november fattade vi återigen beslut om att vi inte vill införa en fastighetsskatt. Magdalena Andersson har varit finansminister i sju år. Under den tiden har hon inte heller infört någon sådan. Under vintern och våren har vi från både finansdepartementet och Socialdemokraterna förklarat att den linjen gäller även fortsatt – fastighetsskatten är död och begraven. Hur mycket tydligare kan det bli?”
    Att hitta på uppgifter om politiska motståndares avsikter, kan det gynna moderaterna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.