Julavslutning med besök av Moderaternas partisekreterare!

I måndags samlades lokala moderater för den traditionella julavslutningen i Umeå. I år fick vi ett mycket uppskattat besök av Moderaternas partisekreterare Karin Enström, som talade om det politiska läget och vägen framåt.

Moderaterna i Umeå har de senaste två valen lyckats trotsa en negativ rikstrend och gå framåt lokalt. Trots att Moderaterna på riksplanet tappade, så gick vi framåt i Umeå både valet 2018 och 2022.

Antalet kandidater på valsedlarna har också ökat val efter val. Många vill bidra. Trots att vi ofta befinner oss i en märklig medieskugga lokalt, så hittar vi andra vägar att nå ut till väljarna. Inte minst via sociala medier.

Det ger uppenbarligen goda resultat. I valet 2022 nådde vi det nästbästa resultatet för M sedan 1950-talet i Umeå. Det är resultatet av hårt arbete och ett framgångsrikt lagarbete.

Enighet ger styrka.

Nu siktar vi på valet 2026!

En kommentar

  1. Basic Rules

    Kommer ihåg henne, en rätt intetsägande person ”trots” sin kaptensgrad inom krigsmakten.
    Sen kommer en person som kallar sig PÅl Jonsson in som vår ”försvarsminister” ? – en direktimport från Pentagon av vad han har presterat, med känningar hos både Ingemar Dörfer och Henry Kissinger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.