Finaler och inläsning

I helgen blir det att kolla lite mer än vanligt på tv. Såväl Eurovisionsschlagerfinalen som VM-finalen i hockey är ju givna höjdpunkter.

Några politiska möten blir det dock inte denna helg – däremot inläsning av budgetmaterial. Som jag skrev tidigare så är vi ju inne i budgetprocessen och nu börjar vi närma oss den tid då det är dags att göra avvägningarna mellan olika verksamheter och göra det delikata prioriteringsarbetet.

Glädjande läsning var det i dagens tidning om antalet nya jobb som kommer i vårt län. Fler jobb är grunden för allt – äldreomsorgen, skolan, sjukvården, socialt skyddsnät, pensioner etc. Då är det bra att vi har en regering som har full sysselsättning som högsta prioritet.  Att människor arbetar och betalar skatt är A och O. Vi väntar fortfarande på socialdemokraternas politiska alternativ – kanske får vi se det i samband med höstbudgeten…..

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Viktor

    Vilken bra helg detta är hoppas vi får fira VM-guld på söndag.
    Vad roligt att det är Finland Sverige får möta. 🙂

  2. Anders Ågren

    Svar till Viktor (2011-05-14 23:45)
    Ja, det var roligt i två perioder men sedan tog det roliga slut. Jaja, ett silver är ju inte fy skam men det hade suttit bra med ett VM-guld….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.