Reinfeldt besöker Umeå den 24 april

Det här pressmeddelandet skickades ut igårkväll:

 

Pressmeddelande 2010-04-06

Reinfeldt till Umeå när (M) i Västerbotten firar 100 år

Statsminister Fredrik Reinfeldt besöker Umeå lördag den 24 april. Han kommer för att delta vid länsförbundsstämman för Moderaterna i Västerbotten, som äger rum på Folkets Hus i Umeå.

(M) i Västerbotten fyller 100 år i år, och detta kommer att firas och uppmärksammas under helgen, utöver de sedvanliga stämmoförhandlingarna. Reinfeldt kommer i samband med besöket att hålla ett offentligt möte på Idun, Folkets Hus.

- Vi är stolta över att kunna hälsa Sveriges statsminister välkommen till vår stämma. Moderaterna i Västerbotten har visat framfötterna på senare år. Även om Reinfeldt har besökt oss ett antal gånger under denna mandatperiod, så betyder hans besök extra mycket nu när det är valår, säger kommunalrådet och länsordföranden Anders Ågren i en kommentar.

- Vi hälsar alla välkomna till att komma och lyssna på hans anförande på Folkets Hus. Som Sveriges nya arbetarparti är detta en perfekt plats att hålla vår stämma, avslutar Ågren.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Oscar

    Står gärna för hans returbiljett om han vänder direkt på Umeå Airport!

    Vi vill helst inte se honom i kulturhuvudstadeb 2014!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>