Reinfeldt öppnar för fler skattesänkningar

Helgens besked från Fredrik Reinfeldt (M) om att moderaterna vill fortsätta sänka skatten under nästa mandatperiod är synnerligen välkommet. Fortsatta skattesänkningar för dem som arbetar, fortsatta skattesänkningar för pensionärerna samt en höjning av brytpunkten för när man börjar betala statlig skatt.

Allt under förutsättning att inte stabiliteten i statens finanser riskeras, samt att kvaliteten i välfärden först ska säkras. Och allt under förutsättning att Alliansen vinner valet förstås.

Sverige behöver sänkta skatter – inte höjda..

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

 1. lf

  Det är helt sanslöst hur ni fjäskar för pensionärerna.Moderater gör det med vem som helst bara det gynnar det egna partiet.
  Skatten skall höjas för de som har det bäst i Sverige.Vill du öka skillnaderna i samhället?

 2. Andreas Georgsson

  Nu börjar Alliansen med sina nya nykelord, för att vinna väljare. För att inte skrämma väljarna om fler försämringar i värlfärden, när de nu lovar nya skattesänkningar, så säger de att de ska göras efter att det gjorts ”Kvalitetssatsningar i välfärden”.

  ”Kvalitetssatsningar i välfärden” vad innebär det för Alliansen? Att privatisera mer i den offentliga vården? Under den gångna mandat perioden har Alliansen satsat på ”kvalitet i vården”, det är 117 miljoner årligen på att få fram ett alternativ till kommunal och landstingsdriven vård.

  Läs mer på min blogg http://www.vk.se/georgsson

 3. Pelle

  En gång i tiden tyckte jag att du var sund Anders, det var när jag var medlem i ert parti och vi satt tillsammans med Anders Sjölund på Lottas och delade en öl, vi var i opposition, men nu är jag mest beklämd över din nya kraftiga högerprofil!

  Du verkar ha blivit en följare till er partiledare ”mannen i brun kostym” det trodde jag inte om dig, att Edward lockades av den ”bruna färgen” och uniform det stod klart väldigt tidigt för mig men dig trodde jag bättre om!

  Nu säger jag upp min bekantskap med dig….

 4. Bertil

  Moderater de bara luras, om man sänker skatten för pensionärer med en krona då har man sänkt skatten. Sedan sänker man miljarder för löntagarna som i sin tur går mest till de 10% som har mest.

  Aldrig förr i Svensk politk har en sådan falsk retorik först politiskt.
  Sverige klarar inte fyra år till med en borgelig politik, då är välfärden kört och kriminalitet är det enda som gäller för många att försörja sig på.
  DVill vi ha det så. Nää: Jag röstar självklart Rödgrönt inte för att de kommer med nåt revolutionerande, men för att få stopp på nedrustningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.