SKL-dagar

Befinner mig nere i Stockholm på denna månads möten med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Förra gången blev resan inställd p.g.a. askan från vulkanen, men sådana problem fanns inte denna gång.

Jag deltog igår på en särskild träff med några moderata kommunföreträdare, partiets analyschef samt vår partisekreterare. Vi gick igenom opinionsläge och lite om vårt valupplägg. Det blir ett jämnt val – så mycket är säkert.

På gruppmötet på SKL senare på kvällen fick vi besök av justitieminister Beatrice Ask, som berättade om allt arbete som pågår när det gäller att bekämpa brottsligheten och stärka rättsväsendet. Alliansregeringen har levererat sina vallöften, däribland fler poliser, och hårdare straff för grova brott.

Nu väntar vi ivrigt på att få se den rödgröna politiken inom kriminalpolitiken. Blir det att släppa ut brottslingar efter halva strafftiden?
 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.