Idag finns vi utanför vallokalerna – rösta på M

Idag kommer jag och övriga moderata kandidater i valet att stå utanför Umeå kommuns vallokaler och delta ut moderaternas valsedlar till kommun, riksdag och landsting. Själv ska jag stå utanför Stadsbiblioteket större delen av dagen.

Idag kan vi skriva historia. Idag kan Alliansregeringen bli omvald. Idag kan Moderaterna bli större än socialdemokraterna. Hjälp oss att göra det möjligt.

Lägg din röst på nya moderaterna!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Conny Forsström

    När ska alliansen ta bort stupstocken ur sjukförsäkringen? När tänker ni sluta kasta ut människor ur sjukförsäkringen trots att de är sjuka och inte kan jobba?
    Enbart er s.k. sjukförsäkring är ett tungt vägande skäl till att rösta ut er.

  2. Camilla Hansén

    Conny, tror du verkligen att det blir bättre med en rödgrön regering? Jag har läst vad de vill göra med sjukförsäkringen och ser man vad de egentligen säger och inte vad man vill höra så ser man att de inte tänker göra några stora förändringar och reserverar sig för möjligheten att inte göra något alls.
    Jag har pratat med alliansen om problemet med att de som skall vara sjukskrivna kan råka bli utförsäkrad och det är ett problem de är medvetna om och arbetar med. Det var när det skulle införas som det hände misstag. Att tro att rödgrön regering skulle göra det bättre är ett stort misstag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.