Goda nyheter om flygplatsen!

Tänk vad snabbt det kan gå ibland.

Tidigare idag vid lunchtid bloggade jag om behovet av en ny ankomsthall, och upprustning av nuvarande Umeå City Airport. Med önskemålet att den skulle kunna stå färdig till kulturhuvudstadsåret 2014.

Nu knappt tolv timmar senare är huvudnyheten på VK att Umeå får en ny ankomsthall år 2014! Och det är bara början tydligen.

Goda – och snabba – nyheter! Heja Umeå City Airport! Hoppas de inte glömmer detta med gater och att kunna gå under tak till och från flygplanen bara…….

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Benny

    Umeå flygplats är ju ett stort skämt. Det är ju en lada ute på en åker. Mina föräldrars hemman hade mer faciliteter än vad Umeå city Airport har. Som besökare, det vill säga att du inte har ett boarding pass, då kan du inte ens få dig en kopp kaffe. Det är inte många flygplatser där du inte som besökare kan köpa dig ett fika. Umeå sitter fast i Stockholmskomplexet och det ordentligt, där av alla mera eller mindre vansinniga byggprojekt som allt för ofta hamnar på hyllan.

  2. UriahHeep

    Umeå behöver ingen egen flygplats. Lägg ner den och bygg tillsammans en flygpats i Nordmaling med Övik och Nordmaling. Ska Umeå kunna få 150 000 medborgare måste flygplatsen väck.

    Våga ta denna debatt Anders! Våga visa Lennart att du vågar tänka på HELA regionen! Det är MÅNGA som inte vill ha en flygplats i Umeå centrum och som ser en större flygplats i Nordmaling som ett klart bättre beslut. Tillsammans med Nordmaling och Ö-vik kan Umeå växa ännu mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.