Ordförandeklubban i Allianshand :)

Idag så tjänstgör jag som ordförande när kommunstyrelsens arbetsutskott sammanträder. Detta eftersom kommunstyrelsens ordförande åkt iväg på sin årliga resa utomlands, och då träder viceordförande in. I tre veckor framåt kommer jag svinga ordförandeklubban så vi får väl se om det går att ändra inriktningen på något förslag – det har ju hänt förrut vid dessa tillfällen 🙂

Nu är det som sagt bara temporärt och tyvärr brukar ärendelistan ha en tendens att vara ganska gles. Men det har betydelse vem som styr. År 2014 har umeborna nästa chans att verkligen göra skillnad i denna fråga.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Helt rätt av dig att tiga om politikern som inte blir sjukskriven efter ett mordförsök. Alliansen har inget att vinna med att prata om sina tillkortakommanden. Men oss två emellan, skäms du inte lite nu? En kollega, inte en svag människa som du inte har några problem att sparka på, men en stark kollega inom politiken blir nekad att bli sjukskriven efter ett mordförsök. Vad står du för politik egentligen?

  2. Anders Ågren

    Svar till Leif (2011-03-01 09:28)
    För en gångs skull verkar vi ha samma uppfattning i en fråga. Men det är intressant att du alltid ska ha synpunkter på VAD och NÄR jag ska tycka och skriva. Kanske dags att du startar en egen blogg?

  3. Isak

    Herr Ågren kan väl göra en liten resume, så får vi väl se
    efter tre veckor vad som åstadkommits. Annars får vi nog
    vänta till 2018, om han nu aspererar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.