Träff med moderata länsförbundsordföranden i Stockholm

Idag har vi möte med landets 26 moderata länsförbundsordföranden på Schönfeldtsgränd i Stockholm. Själv är jag ju ordförande för M i Västerbotten. Genomgång av förslaget till moderaternas idépolitiska program, organisatoriska frågor, prioriteringar och arbetssätt inför valet 2014 är sådant som står på dagordningen.

På plats är bl.a. infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd, tillika länsförbundsordförande för moderaterna i Stockholms län. Jag passade under lunchen på att bjuda upp henne till Umeå för att se allt vad som är på gång i vår region kopplat till investeringar och infrastruktur. Det var hon mycket positiv till, så förhoppningsvis kan vi få ett besök av henne och hennes medarbetare under hösten.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. lf

    Jag måste fråga dig? Då du skriver bloggar.Är du intresserad av bloggkommentarer? Eller vill du bara föra fram ditt budskap?

  2. Anders Ågren

    Svar till lf (2011-05-20 21:40)
    Det ena utesluter inte det andra. Självklart är poängen att föra ut mitt budskap – annars fanns ju ingen poäng med att ha en blogg. Om vi ska tala klarspråk. Men självklart är bloggkommentarer välkomna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.