Intresset för motionscykling ökar

I det här TV-inslaget från Västerbottensnytt kan vi se att intresset ökar för att motionscykla ökar kontinuerligt. Antalet utövare ökar. Det här är en mycket positiv utveckling! Att motionera regelbundet är bra för din hälsa och välgörande på alla sätt och vis.

Fick en fråga igår om varför jag numera åker till IKSU för att träna. Går det inte lika bra att träna utomhus?

Mitt svar är att det är helt upp till dig själv. Jag tränar både på IKSU och utomhus, oavsett det gäller löpning eller promenader. Däremot kan jag tycka att man pressar sig själv MER om det är under ledning vid ett grupp-pass på exempelvis IKSU. Indoor Walking och Bodypump har det blivit mycket av på slutet och jag stortrivs med det.

Det viktiga är ju att du hittar den träningsform som du själv gillar. ATT du motionerar är liksom hela grejen.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.