Att svinga ordförandeklubban i Umeå

Ola Nordebo hade skrivit en intressant ledare i lördagens VK, om personer, utmaningar och annat inom socialdemokraterna och Alliansen i Umeå. Detta kopplat till att Holmlund kommer sluta inför valet 2014 och frågan om vem som kommer att ta över. Jag är förstås att betrakta som "part i målet" men det var onekligen läsvärd.

Mer om detta vid senare tillfälle. Att moderaterna i Umeå tillsammans med övriga Allianspartier kämpar för maktskifte är ingen nyhet, men vi har en hemläxa att göra.

De tre närmaste veckorna kommer dock ordförandeklubban i Umeå kommun att vara i trygga moderata händer 🙂

Holmlund har nämligen åkt på sin årliga resa till Thailand, så i tre veckor kommer jag i egenskapen av vice ordförande att leda sammanträdena i kommunstyrelsen, arbetsutskottet och näringslivs- och planeringsutskottet. Återstår att se om utslagsrösten behöver användas vid något lämpligt tillfälle.

En bra förövning inför vad som komma skall, efter valet 2014 🙂

Trevlig måndag på er alla!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Anders Ågren

    Svar till LeBe (2012-03-05 09:47)
    Haha, min förhoppning är att jag ska jobba precis lika hårt som jag gör idag – dock efter valet 2014 i en annan roll: nämligen som kommunstyrelsens ordförande istället för som idag vara kommunstyrelsens viceordförande. Men det är det umeborna som avgör i valet 2014.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.