Ett modernt arbetarparti i Umeå – nya moderaterna!

Igår fortsatte vi moderater i Umeå att kampanja, denna gång utanför COOP Forum på Ersboda. Ingen ska i valrörelsen 2014 kunna påstå att vårt parti bara dyker upp när det är valår. Moderaterna är ute varje vecka, på olika platser, för att träffa umeåborna och lyssna och prata om stort som smått. Om du inte redan har träffat oss så kanske vi ses inom den närmaste tiden.

Delar du moderaternas idéer? I så fall kanske det är dags att bli medlem också? Vi jobbar för att bli ännu fler medlemmar i såväl Umeå som länet, och vi vill också bereda plats för ännu fler kandidater på våra valsedlar inför valet 2014. Är du intresserad av politik och delar moderaternas värderingar? Vill du kanske stå med på någon av våra valsedlar i länet inför valet till kommun, landsting eller riksdag år 2014? Ja, då är ett första steg att bli medlem. Instruktioner om hur du går tillväga för att bli medlem hittar du HÄR!

Varmt välkommen till Umeås moderna arbetarparti!

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. stefan

  Att ni är bra på att ”låna” ett och annat är väl ingen hemlighet, men jag tycker att det är ett bottennapp när ni envisas med att stjäla benämningen arbetarparti! Du kan försöka hitta på vilken förklaring som helst, men varje svensk med normal begåvning och ett fungerande kritiskt tänkande förstår anledningen. Ett simpelt försök att lura medborgarna tro att skulle företräda den vanlige s.k arbetaren….. Lägg ner! ”Strunt är strunt och snus är snus, om än i gyllne dosor”!!

 2. lf

  Jag har sagt det tidigare och jag säger det ännu en gång.Hur länge kan man kalla sig ”de nya moderaterna” 7 år,10 år eller kanske 20 år.
  En sak är klar,varumärket bleknar dag för dag.
  Nu börjar följderna av er politik alltmer att komma i dagen.
  Stupstocken fas 3 blir tydligare,skolpolitiken har havererat,
  det fria valet inom sjukvård,äldreomsorg m.m.är bara till för de som har pengar och kontakter.
  Tala om för mig vad den gamle skogsarbetaren som har slitit hela sitt liv och känner att han inte kan bo kvar i sin stuga.Han vill ha hjälp att komma till ett boende.Han har inga nära anhöriga med kontakter.Hur skall han välja den bästa vården?
  Jag tycker det är ett hån mot alla anställda inom offentlig vård att de ifrågasätts av moderata politiker.
  Klockan vrids sakta tillbaka.Det är de som har kontakter och pengar som får förtur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.