Tummen upp för Umeå universitet!

Vi påminns ständigt om betydelsen av Umeå universitet för såväl vår stad som vår region. Universitetets betydelse kan inte nog understrykas, och vi är vana att de får toppplaceringar i olika undersökningar.

Jag blev så glad och stolt över Umeå Universitet igår, då nyheten kom om resultatet i International Student Barometer, som besvarats av internationella studenter vid 193 lärosäten runt om i världen. Umeå universitet rankas nr ett i Sverige, och nr 3 i Europa! Ett helt fantastiskt resultat. I kategorierna träningsmöjligheter och hjälpsamhet hos personal är Umeå universitet dessutom bäst i världen!!! Campusmiljön och internetuppkoppling får näst bäst betyg i världen.

Tummen upp för Umeå Universitet, dess ledning, forskare, lärare och studenter!

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.