Bra av Byggnadsnämnden!

Ser att en enig Byggnadsnämnd idag beslutat att ge grönt ljus för Hilding Holmquists att fortsätta med sina planer på nytt höghushotell i centrum och det är ett bra besked. Nu ska planen ut på samråd. Från tjänstemannahåll hade man tydligen invändningar om höjd och annat, men ärligt talat är det faktiskt hög tid att vi får lite högre hus i Umeå. Vi kan inte bygga en stad med 30-talets hushöjder som ideal.

Vi ska vara glada att det finns dom som vill investera i Umeå – förhoppningsvis kan vi nu komma vidare med såväl Staden mellan broarna, Mimer/Nanna och som sagt planerna för Åhlénskvarteret.

En kommentar

  1. Josef Lenin

    Är du stolt över att ni, just ni i Moderaterna fört sverige tillbaka till tider som Stalin skulle varit stolt över? Hotade sverige tog just över ledningen i mest förtryckta folk bland dom demoktatiska länderna. Vågar du säga nåt eller är du smartare än dina partikamrater, dvs är tyst och inte snackar om saker du inte förstår ett dyft av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.