Inte lätt vara republikan :)

Ja, framförallt på socialdemokratiska och liberala ledarsidor kommer nu kommentarer om att monarkin borde avskaffas och att det är en otidsenlig rest från en svunnen tid.

Men svenska folket tycker annorlunda! Det svenska kungahuset är populärt, ja populärare än någonsin skulle man kunna drista sig att säga, och något stöd för sossarnas och vänsterns krav på avskaffande av monarkin finns verkligen inte. Enligt en undersökning idag är 74 procent av befolkningen för monarki och 15 procent emot.

Det är inte lätt att vara republikan idag. Och det ska vi vara glada för, ja i alla fall vi som är rojalister 🙂

Iövrigt kommer jag ägna lite av denna dag till att läsa handlingar. Imorgon bär det av till Skellefteå för dels regionfullmäktigesammanträde med region Västerbotten, dels styrelsemöte med Blå Vägen/E12 Alliansen. Så det är lite material att läsa igenom….

På återhörande!

3 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Ni i Alliansen snackar så mycket om jobblinjen etc, vet du Herr ågren va Ni talar om. Ni försämrar A-kassa, försämrar sjukskrivnas möjligheter då de ska ta andra jobb, vilket det inte finns några snart.
  Sen stödjer du rojalismen och där ska ju Victorias blivande make sluta jobba? Vad är det för arbetslinje. Varför ska vi som betala skatt få ännu en att betala apanage för?
  Toro du inte på alla människors lika värde?
  Varför är det inte fel att Daniel Westling nu hamnar i ”utanförskapet” och varför håller du tyst om detta?
  Du har ju inte samma kurage som din Allianskollega Sellström så du svarar väl inte eller??

 2. Åsiktsmaskinen

  Du tycker alltså att Lennart Holmlunds förstfödde ska ärva ledarskapet i Umeå Kommun, samt att den rättmätige efterträdaren till Göran Persson skulle varit hans barn istället för Fredrik Reinfeldt?

 3. Lasse

  Försäkringar finns så att man kan få upp akassenivån, men det går inte facket ut med. Det är för jä… om sådan finns ska de erbjudas till sina medlemmar, inte hållas inne med för att det inte passar sossarna!

  Klanka inte ner på den enda regering som kommer att ta oss ur krisen så smärtfritt som möjligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.