Regeringen snart ikapp

Har ägnat förmiddagen åt städning och tvättning. Börjar nu blir färdig och ska bege mig ut på stan, träffa vänner och ta en fika.

Kan, efter en snabb titt på nyheterna på nätet, konstatera att de proffskommentatorer som för ett år sedan fullständigt dömde ut den borgerliga regeringen får tänka ett varv till. Förra året var avståndet mellan regeringen och vänsteroppositionen hela 19%. Nu har det krympt till mindre än 4%. Alliansen är på stark frammarsch.

Nu gäller det bara för Alliansen att fortsätta i samma stil. Stabila statsfinanser, ekonomiskt ansvarstagande och fortsatta reformer för bl.a. en bättre skola och vård. Och tydligt visa på de skillnader som finns mellan Alliansen och de rödgröna under Mona Sahlins ledning.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.